Sjötrafikföreskrifter m.m. 2016
– Internationella sjövägsreglerna, sjötrafikförordningen, föreskrifter om sjövägsregler och sjötrafik m.m. med kommentarer av Hugo Tiberg under medverkan av Mattias Widlund
   
 
Titel:Sjötrafikföreskrifter m.m. 2016 – Internationella sjövägsreglerna, sjötrafikförordningen, föreskrifter om sjövägsregler och sjötrafik m.m. med kommentarer av Hugo Tiberg under medverkan av Mattias Widlund
Upplaga:20 uppl.
Utgivningsår:2016
Omfång:144 sid.
Förlag:Jure
ISBN:9789172236356
Typ av verk:Författningssamling
Serie:Sjöfartens handböcker
Ämnesord:Sjö- och transporträtt , Sjöfart

Pris: 125 SEK exkl. moms
Sjötrafikföreskrifter m.m. 2016 innehåller de Internationella sjövägsreglerna, sjötrafikförordningen, svenska föreskrifter om sjövägsregler och sjötrafik, utdrag ur sjölagen och andra relevanta författningar samt information om utmärkning och sjövägmärken m.m.

Syftet med boken är att tillhandahålla aktuella lydelser av föreskrifter som är av grundläggande betydelse för trafik med både skepp och båtar, såväl i kommersiell trafik som i nöjesfart.

Publikationens första sjutton upplagor utgavs av Sjöfartsverket innan Jure förlag övertog utgivningen 2010. Denna, den tjugonde upplagan, är uppdaterad t.o.m. 1 juli 2016.

Kommentarerna har skrivits av professor Hugo Tiberg under medverkan av advokat Mattias Widlund.
 
  © 2017 Jure AB