Praktisk skadeståndsbedömning
   
 
Författare:Radetzki Marcus
Titel:Praktisk skadeståndsbedömning
Anmärkning:Beräknas utkomma januari 2019. Praktisk skadeståndsbedömning ingår i "Bank & Försäkring - IFU" som är titlar vilka Studentlitteratur ger ut i samarbete med IFU, en del av IFL vid Handelshögskolan i Stockholm.
Upplaga:4 uppl.
Utgivningsår:2019
Omfång:199 sid.
Förlag:Studentlitteratur
ISBN:9789144127903
Ämnesord:Skadeståndsrätt

Pris: 340 SEK exkl. moms
I Praktisk skadeståndsbedömning ger författaren en överblick över skadeståndsrättens olika problemområden och det skadeståndsrättsliga regelverket. Dessutom får läsaren en grundläggande kunskap om tillvägagångssättet vid skadeståndsbedömning i konkreta fall.

Framställningen, som är uppbyggd kring en modell för praktisk skadeståndsbedömning, är i första hand avsedd för läsare utan förkunskaper rörande det skadeståndsrättsliga regelverket. Bokens övergripande karaktär och dess klara inriktning mot metodiken vid praktisk skadeståndsrättslig problemlösning medför emellertid att den likväl kan nyttjas vid fördjupade studier i skadeståndsrätt. Den kan också användas av jurister och andra befattningshavare med behov av ett säkrare handlag vid skadereglering på skadeståndsrättslig grund.

Den här fjärde upplagan är uppdaterad med hänsyn till lagändringar och nytillkommen rättspraxis.

Praktisk skadeståndsbedömning ges ut i samarbete med IFU, en del av Executive Education vid Handelshögskolan i Stockholm.
 
  © 2017 Jure AB