Arbetsrättens begrepp A-Ö 2020
� Arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö
   
 
Författare:Bern Agneta , Sjöman Helene
Titel:Arbetsrättens begrepp A-Ö 2020 � Arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö
Upplaga:5 uppl.
Utgivningsår:2020
Omfång:80 sid.
Förlag:Åhnberg
ISBN:9789188121295
Typ av verk:Samlingsverk
Ämnesord:Arbetsrätt , Lexikon ordböcker och språkvetenskap

Pris: 95 SEK exkl. moms

 

Arbetsrättens begrepp A-Ö är en arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Det är en lättillgänglig bok om arbetsrätt som kan användas av alla som på ett smidigt sätt vill få inblick i en specifik fråga. Författarna förklarar ca 400 arbetsrättsliga ord och uttryck och sätter in dem i rätt sammanhang. Boken är uppdaterad per den 1 januari 2020.

Boken uppdateras årligen och den nya utgåvan innehåller, bland mycket annat, nytillkomna uppslagsord som Hävning av anställningsavtal, Avräkning av förskottssemester, Underrättelse och Uppskjuten uppsägningstid vid föräldraledighet.

Agneta Bern och Helene Sjöman arbetar som förbundsjurister på Sveriges Ingenjörer och har lång erfarenhet av arbetsrättsliga frågor, såväl från LO, TCO och Saco på arbetstagarsidan som från arbetsgivarsidan. Agneta har även varit verksam som advokat under många år.
 
  © 2017 Jure AB