Svåra lägen - tuffa samtal
   
 
Författare:Galfvensjö Annica
Titel:Svåra lägen - tuffa samtal
Anmärkning:Reviderad och utvidgad upplaga av boken Svåra samtal.
Upplaga:2 uppl.
Utgivningsår:2014
Omfång:96 sid.
Förlag:Jure
ISBN:9789172235427
Serie:HR-biblioteket
Ämnesord:Organisation och ledarskap

Pris: 168 SEK exkl. moms
Detta är en reviderad och utvidgad utgåva av författarens bok ”Svåra samtal”. Här ges råd och tips för att kunna hantera exempelvis uppsägningar, omplaceringar och missbruksproblem. Boken innehåller praktiska checklistor för förberedelse, samtal och utvärdering.

En del i ett ledarskap är att kunna hantera svåra situationer som t.ex. uppsägning, omplacering, missbruksproblem. Känner du igen funderingar som “Ska jag ta upp det här...?” eller “Om jag nu måste... hur ska jag göra?” Du är i gott sällskap. Denna bok är skriven för att på ett enkelt och handfast sätt hjälpa dig att förbereda och genomföra de svåra samtal som du som ledare måste hantera.

Ur innehållet:
Kommunikation en utmaning
Att lyssna aktivt
Samtal som är svåra
Krisreaktioner
Praktiska förhållningssätt
Förberedelser
Förslag på samtals struktur

HR-biblioteket är en serie böcker skrivna för dig som vill bli en bättre ledare. Böckerna
ger dig som chef den kunskap och de handfasta redskap som du behöver för att skapa ett bra arbetsklimat och nå verksamhetens mål. Författaren Annica Galfvensjö är beteendevetare och har under många år arbetat med människor och organisationer i olika befattningar och branscher. Längst bak i varje bok finns en bilaga med mallar som innehåller konkreta frågor, tips och anvisningar hur man tillämpar bokens innehåll.
 
  © 2017 Jure AB