Sluta chefa börja leda
– hur laget blir större än jaget
   
 
Författare:Åkerman Kenth
Titel:Sluta chefa börja leda – hur laget blir större än jaget
Utgivningsår:2017
Omfång:266 sid.
Förlag:RB publishing
ISBN:9789186439354
Ämnesord:Organisation och ledarskap

Pris: 266 SEK exkl. moms
SLUTA CHEFA. BÖRJA LEDA. Hur laget blir större än jaget, är guiden för dig som chef, ny eller gammal, som gör dig tydligare, mer effektiv och trygg i din roll. En annorlunda och lättillgänglig ledarskapsbok som också riktar sig till dig som ledare; chef, projektledare, utbildare eller förändringsledare. Men även till dig som vill lära dig mer om ledarskap och om hur du själv fungerar. Vill du ha verktygen och tipsen för att förstå dina och andras motivationsmönster, lära dig goda ledarvanor, få en kraftfull modell för förändring och fler medarbetare som känner engagemang för jobbet och tar sitt ansvar? Då är detta boken för dig.

Du får tankar som är direkt användbara i din verklighet som ledare. En inspirations- och praktisk träningsbok för utveckling och förändring. För nya kunskaper och insikter där gruppens delaktighet är avgörande. Den viktigaste frågan vid ledning, styrning och utveckling av all typ av verksamhet är förmodligen frågan: Hur kan vi skapa engagemang så att alla medarbetare vill bidra till att nå uppsatta mål? Det är vad denna bok handlar om.

Den hjälper dig att fram det bästa ur dina medarbetare, samtidigt som du skapar resultat för dig själv. Du får värdefulla modeller och verktyg för att öka motivationen, stärka laget, hur du tar hand om smitarna och skapar en bra feedback-kultur. Boken ger dig vägledning för att undvika att fastna i det operativa, att slippa medarbetare som inte tar sitt ansvar, samt ger dig ovärderlig hjälp och inspiration för att driva och motivera i förändring. Du får tankemodeller, konkreta verktyg och inspiration för att skapa en verksamhet och kultur av personligt ansvarstagande.

Det är även en bok om medarbetarskap, motivation och förändring. • För att nå verksamhetens mål. • För att skapa engagerade lagspelare. • För att själv orka med i tempot. • För att själv må och prestera bra.
 
  © 2017 Jure AB