Övningar i K3 och K2
– Övningsbok till Finansiell rapportering enligt K3 samt Årsredovisning enligt K2
   
 
Författare:Drefeldt Caisa , Törning Eva
Titel:Övningar i K3 och K2 – Övningsbok till Finansiell rapportering enligt K3 samt Årsredovisning enligt K2
Upplaga:2 uppl.
Utgivningsår:2017
Omfång:414 sid.
Förlag:Studentlitteratur
ISBN:9789144121000
Ämnesord:Ekonomi

Pris: 424 SEK exkl. moms
Faktaböckerna Finansiell rapportering enligt K3 och Årsredovisning enligt K2 innehåller allt läsaren behöver veta om finansiell rapportering. Där finns hela K3-regelverket, hela K2-regelverket, alla relevanta jämförelser med IFRS, kommentarer och exempel. Allt presenterat på ett tydligt och rättframt sätt.

För att ge läsaren verktyg för bättre och djupare inlärning har författarna utvecklat en kompletterande övningsbok. Denna andra upplaga har fått en ny titel för att bättre spegla att den är övningsbok till två böcker – såväl Finansiell rapportering enligt K3 som Årsredovisning enligt K2. Övningarna är uppdaterade för att passa de nya upplagorna av huvudböckerna, som innehåller de senaste förändringarna i K3 och K2.

Övningar i K3 och K2 – Övningsbok till Finansiell rapportering enligt K3 samt Årsredovisning enligt K2 ger läsaren möjlighet till nödvändig färdighetsträning och lämpar sig väl för både studenter och yrkesverksamma. Uppgifterna består av handgripliga övningar som behandlar såväl vanliga företeelser som svårigheter. I övningsboken finns även instuderingsfrågor kopplade till respektive kapitel i faktaböckerna. Övningsboken avslutas med två större övningsuppgifter som sammanfattar faktaböckernas innehåll.
 
  © 2017 Jure AB