Förhandlingsguiden 2006
– För dig som förhandlar, skriver och granskar avtal
   
 
Författare:Lagercrantz Johan , Westin Göran
Titel:Förhandlingsguiden 2006 – För dig som förhandlar, skriver och granskar avtal
Utgivningsår:2005
Omfång:143 sid.
Förlag:Thomson Fakta
ISBN:9176102319
Ämnesord:Övrigt , Förmögenhetsrätt

SLUT på förlag
Med Förhandlingsguiden 2006 får du som förhandlar, skriver och granskar avtal från tid till annan en lättillgänglig men samtidigt både djup och bred introduktion i avtalsskrivandets värld. Med hjälp av Förhandlingsguiden undviker du de största fällorna inom affärsjuridiken.

Ibland förhandlar man och skriver sina avtal själv. Ibland anlitar man affärsjuridisk expertis när frågorna som skall regleras är mer komplicerade. I båda situationerna är Förhandlingsguiden ett ovärderligt hjälpmedel. Guiden ger dig mängder av råd och tips om vad du bör tänka på både vid förhandlingsbordet och när själva avtalstexten skall utformas eller granskas.

Förhandlingsguiden ger dig vidare praktisk vägledning när det gäller alla väsentliga frågor knutna till en viss avtalstyp såsom anställningsavtal, delägaravtal, distributionsavtal, konsultavtal samt avtal om köp och försäljning.

Författare till Förhandlingsguiden 2006 är Johan Lagercrantz och Göran Westin. De är båda erfarna bolags- och affärsjurister med mer än 20 års erfarenhet av avtalsförhandlingar och avtalsskrivning.
 
  © 2017 Jure AB